Visita del joglar Emiliano Valdeolivas.

El passat dimarts el joglar Emiliano Valdeolivas va venir a veure’ns als alumnes de 3r d’ESO i 1r de Batxilllerat Humanístic. Una visita d’un joglar no és un fet gaire freqüent, a tots ens sonava com una cosa més pròpia de l’edat mitjana i cap de nosaltres imaginava com seria.

Es notava que s’hi dedica, de seguida es feia escoltar i posar atenció. Ell, a això, ho anomenava silenci d’atenció. Deia que aquest és el silenci que a ell li agrada, i no el de parlar amb el company del costat i no escoltar. També deia que li agradaven molt els aplaudiments, i no li va resultar gaire difícil aconseguir-los.

Quan cantava no ho feia per a ell, la seva cara demostrava que ens ho explicava a nosaltres, ja que aquelles cançons estaven escrites per a contar històries. Hi va haver fins i tot alguna cançó on ens va convidar a participar-hi. La va cantar un parell de cops, i a la tercera ens hi vam unir picant de mans al ritme de la música.

A tots ens va resultar una visita molt interessant ja que és un esdeveniment molt diferent del que estem acostumats i ens va agradar molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *