LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Viatge al món de la poesia

Visita del joglar Emiliano Valdeolivas.

El passat dimarts el joglar Emiliano Valdeolivas va venir a veure’ns als alumnes de 3r d’ESO i 1r de Batxilllerat Humanístic. Una visita d’un joglar no és un fet gaire freqüent, a tots ens sonava com una cosa més pròpia de l’edat mitjana i cap de nosaltres imaginava com seria.

Es notava que s’hi dedica, de seguida es feia escoltar i posar atenció. Ell, a això, ho anomenava silenci d’atenció. Deia que aquest és el silenci que a ell li agrada, i no el de parlar amb el company del costat i no escoltar. També deia que li agradaven molt els aplaudiments, i no li va resultar gaire difícil aconseguir-los.

Quan cantava no ho feia per a ell, la seva cara demostrava que ens ho explicava a nosaltres, ja que aquelles cançons estaven escrites per a contar històries. Hi va haver fins i tot alguna cançó on ens va convidar a participar-hi. La va cantar un parell de cops, i a la tercera ens hi vam unir picant de mans al ritme de la música.

A tots ens va resultar una visita molt interessant ja que és un esdeveniment molt diferent del que estem acostumats i ens va agradar molt.

PER LLEGIR MÉS...