COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Taula d’experiències en Integració Social

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Què és més important en la nostra tasca?

L’alumnat de primer d’integració social, hem participat en una taula rodona on d professionals de la Integració Social ens han exposat la seva experiència laboral en els àmbits on estan treballant: Inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual en el  treball amb suport, acompanyament a persones amb diversitat funcional, intervenció comunitària en un barri, habitatges i  taller ocupacional així com oci i temps de lleure de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Ha estat una experiència molt enriquidora, on hem pogut conèixer en primera persona quines competències hem de desenvolupar per fer  la nostra tasca així com possibles àmbits d’intervenció. Destacar com han incidit en la importància del treball en equip, d’oferir la nostra disponibilitat, ser polivalents i flexibles, creure en les persones…i gaudir de la nostra tasca cada dia.

Ens han animat molt a fer de voluntaris per conèixer i formar-nos, tot aportant les nostres capacitats en diferents entitats socials.

Aquesta taula d’experiències ens ajuda a anar configurant el nostre perfil professional. Agraïm molt el fet d’haver pogut compartir les seves experiències amb nosaltres.

PER LLEGIR MÉS...