LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

A cel obert!

Una nova mirada.

El dimarts 24 de gener l’alumnat de 1r i 2n del CFGS d’Integració Social vam assistir a una interessant Jornada organitzada pel Centre Dixit del Departament de Treball, Afers Socials i família.

En l’acte  es va visualitzar  el documental “A cielo abierto”, de la cineasta francesa Mariana Otero, que ofereix una mirada personal sobre l’atenció als infants i joves amb dificultats psíquiques i socials.

Posteriorment els ponents van establir un debat i van aportar reflexions sobre diferents aspectes que es mostren en el film d’Otero, que poden ser propers a les pràctiques professionals que es porten a terme a Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE) i altres centres internats o semi-internats que atenen infants i joves en risc d’exclusió social i TEA.

Aquesta activitat ens ha permès reflexionar també a nosaltres sobre les capacitats de les persones, les etiquetes que limiten, com podem actuar davant de situacions similars… I d’aquesta forma anem completant la nostra formació com a professionals de la Integració Social.

PER LLEGIR MÉS...