LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

L’orquestra simfònica!!!

El passat dimarts, 17 de gener, els alumnes de 5è de Primària van anar a l’Auditori Enric Granados de Lleida

El passat dimarts, 17 de gener, els alumnes de 5è de Primària van anar a l’Auditori Enric Granados de Lleida, per escoltar una audició en la qual s’explicava de forma pràctica de quines famílies està formada una orquestra simfònica. A més els alumnes varen poder veure els instruments i escoltar-los de ben a prop doncs, abans de començar l’espectacle, els músics es van passejar pels passadissos de platea.

Un cop la directora els va cridar per a que pugessin a l’escenari, els alumnes van començar a escoltar els instruments agrupats per famílies i havien de valorar amb aplaudiments quina família els agradava més. Així varen  poder escoltar en primer instruments de vent fusta, després  corda fregada, vent metall i per acabar els de percussió. Aquests darrers es van endur els més forts aplaudiments.

Van finalitzar amb l’actuació de l’orquestra simfònica. Entre altres van escoltar la B.S.O. de James Bond 007 i un fragment de l’òpera Goyescas, del músic i compositor lleidatà Enric Granados de qui commemorem el 150è aniversari del seu naixement .

Per acabar van triar nens i nenes del públic per a fer de directors d’orquestra. Els alumnes van gaudir d’una hora d’espectacle, ampliant coneixements i enriquint-se amb la música.

PER LLEGIR MÉS...