COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Experimentem amb pintura

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Utilitzem tècniques diferents.

Els nens i nenes són creatius i és important mantenir la seva creativitat intacta. Hi ha moltes maneres de donar-los eines per desenvolupar-la, una d’elles és la pintura.

A través de la pintura els nens descobreixen un món ple de colors, formes, traços i simbolitzen sentiments i experiències. La pintura estimula la comunicació, la creativitat, la sensibilitat i augmenta la capacitat de concentració i expressió dels nens, ajudant a disminuir l’ansietat.

A través d’un pinzell o alguna altra eina els nens expressen les seves inquietuds i emocions, es tranquil·litzen i calmen. Al mateix temps desenvolupen els seus gustos i perfil artístics. També millora la seva orientació espacial i els facilita el descobriment de textures, colors…

A nivell emocional, pintar els produeix una gran satisfacció i els reforça l’autoestima.

En l’àrea d’educació visual i plàstica, els nens i nenes de tercer de primària han començat aquest segon trimestre experimentant amb pintura a través de diverses tècniques: bufar, raspar, centrifugar i  crear simetries. Han quedat ben sorpresos dels resultats que han obtingut!

A més de treballar els continguts de l’àrea, hem potenciat l’autonomia del treball i l’organització, ja que, dins l’aula hem treballat per racons i els infants han anat passant per tots, per tal d’experimentar amb totes les tècniques. Valorem molt positivament el resultat de l’activitat.

PER LLEGIR MÉS...