COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Visitem la Cooperativa Fruits de Ponent

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Els alumnes de primer i segon de CFGS d’Administració i Finances vam anar a una visita guiada a la cooperativa “Fruits de Ponent”, d’Alcarràs.

Un dels encarregats de l’empresa ens va explicar el funcionament general de la cooperativa, els diferents departaments de l’empresa, el procés de producció, les maquines que utilitzen, i les exportacions que fan a diferents continents del món, com Europa, Amèrica Llatina, Àfrica, Àsia, etc.

Hem visitat la zona de manipulació i envasat de la fruita i també les zones de magatzem i càmeres de refrigeració, que en aquest moment estaven en un nivell baix d’ocupació, però que en plena campanya estan plenes.  Ens han explicat que ara mateix hi han uns 100 treballadors fixos i manipulen una mitja de 30.000 kg de fruita al dia, i a l’estiu arriben a tenir entre 600/700 treballadors i manipulen una mitja de 800.000 kg de fruita al dia en sis línies de producció diferents, on es separa, empaqueta i etiqueta la fruita, segons la seva varietat, calibre i qualitat requerida pels diferents proveïdors.

La visita ha estat molt profitosa i agraïm a la Cooperativa “Fruits de Ponent” la seva atenció i dedicació.

PER LLEGIR MÉS...