LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Complementem la nostra Formació

Assistim a dues Jornades a la UDL.

L’alumnat dels Cicles Formatius d’Educació Infantil i Integració Social , vàrem participar a la Jornada sobre Educació Inclusiva i al Memorial Hortènsia Alonso sobre Violència Masclista organitzats al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida.

La Jornada Tècnica  sobre Educació Inclusiva, estava organitzada per l’associació Down Lleida i el seu objectiu era el de Compartir i aprendre estratègies per atendre la diversitat. Les diferents xerrades ens van atansar a com poder treballar conjuntament amb les famílies, els plantejaments d’una aula inclusiva des del respecte a la diversitat i quin és el paper dels centres d’educació especial en el camí vers la inclusió.

El memorial Hortènsia Alonso  organitzat pel  Centre Dolors Piera d’Igualtat i Promoció de les Dones de la UdL, Creu Roja i el Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida. I en ell s’intentava fer l’abordatge de les violències masclistes en l’àmbit educatiu i del lleure des dels 0 anys.

Va estar una bona oportunitat per obtenir més informació entorn a aquest tema tant important i poder reflexionar sobre les aportacions que ens van fer en la conferència en relació al paper dels centres educatius en l’abordatge de la violència masclista i la taula rodona on es volia incidir des de la perspectiva dels diferits espais i nivells educatius.

Dues realitats molt relacionades amb la nostra formació i àmbits d’intervenció, per tant han estat un bon complement en la nostra formació, tan a nivell professional com personal.

PER LLEGIR MÉS...