COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Complementem la nostra Formació

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Assistim a dues Jornades a la UDL.

L’alumnat dels Cicles Formatius d’Educació Infantil i Integració Social , vàrem participar a la Jornada sobre Educació Inclusiva i al Memorial Hortènsia Alonso sobre Violència Masclista organitzats al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida.

La Jornada Tècnica  sobre Educació Inclusiva, estava organitzada per l’associació Down Lleida i el seu objectiu era el de Compartir i aprendre estratègies per atendre la diversitat. Les diferents xerrades ens van atansar a com poder treballar conjuntament amb les famílies, els plantejaments d’una aula inclusiva des del respecte a la diversitat i quin és el paper dels centres d’educació especial en el camí vers la inclusió.

El memorial Hortènsia Alonso  organitzat pel  Centre Dolors Piera d’Igualtat i Promoció de les Dones de la UdL, Creu Roja i el Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida. I en ell s’intentava fer l’abordatge de les violències masclistes en l’àmbit educatiu i del lleure des dels 0 anys.

Va estar una bona oportunitat per obtenir més informació entorn a aquest tema tant important i poder reflexionar sobre les aportacions que ens van fer en la conferència en relació al paper dels centres educatius en l’abordatge de la violència masclista i la taula rodona on es volia incidir des de la perspectiva dels diferits espais i nivells educatius.

Dues realitats molt relacionades amb la nostra formació i àmbits d’intervenció, per tant han estat un bon complement en la nostra formació, tan a nivell professional com personal.

PER LLEGIR MÉS...