LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Final del II Campionat Interescolar Cub Rubik Espanya

Víctor Alsedà, Xavier García, Pol Guàrdia, Joan Moragas i David Safín viatgen a Madrid a la gran final.

Dissabte… matinada… neguit… AVE… metro… 3.30 hores de trasllat … nervis… competició… proves… angoixa…

Què hem après?

A treballar en equip! Les proves es podien realitzar individualment o bé per parts conjuntament. Així ho vam decidir. En iniciar cada prova pactàvem quina estratègia a seguir. I sempre ho vam resoldre junts. En cap moment es va solucionar un cub individualment.

No hem guanyat el campionat, ho tenim clar. Hem refermat l’equip, la confiança. Hem gaudit del moment i hem après moltes estratègies que segurament ens ajudaran a millorar els resultats.

Qui sap! Potser en la propera edició aconseguim estar entre els guardonats. Ara bé, ens hem endut l’experiència de compartir un repte que ens ha permès competir entre els vint millors equips a nivell InterEscolar de tota Espanya.

Què farem a partir d’avui?

Compartir la nostra experiència amb els companys del Col·legi i engrescar-los per a que en la propera edició nosaltres, o bé algun d’ells, pugui representar a l’escola.

A més vam poder gaudir de la presència de Berta García, qui resol el cub 3x3x3 “a cegues”, fou l’experiència més impactant que vam veure. Té el rècord europeu amb 20.38 segons. Esgarrifant, us afegim un link … però nosaltres ho hem viscut en directe!!! Espectacular!!

http://www.microsiervos.com/archivo/puzzles-y-rubik/record-mundo-rubik-3-3-3-ciegas-berta-garcia.html

Visualitzeu les imatges que recorden els moments viscuts…

PER LLEGIR MÉS...