COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Un carnestoltes ple d’emocions

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Els alumnes d’Educació Infantil es converteixen en emoticones per celebrar el carnaval a l’escola.

Aprofitant que vivim en una era on la comunicació es troba en constants canvis i sabent de la simpatia que desperten en els infants les emoticones,el segon cicle d’educació infantil va celebrar el carnestoltes disfressant-se amb aquests símbols que reprodueixen les emocions amb expressions facials.

Les noves tecnologies, els “smartsphones”, la missatgeria ràpida propicia que expressem els nostres estats d’ànim acompanyant els missatges.

Tots, grans i no tan grans, amb més assiduïtat o amb menys, fem servir el WhatsApp i altres comunicacions on hi apareixen cares que expressen el nostre estat d’ànim: de sorpresa, d’alegria, d’enfadats , enviant petons, dormint, fent l’ullet…Cada nen/a va escollir amb quina emoticona es volia disfressar tot seguint el treball d’educació emocional que es fa dia a dia a l’aula.

Tenint en compte el lema d’aquest curs del col·legi: “Igualtat en la diversitat” ho vam  voler relacionar: quants sentiments vivim, què diferents que som uns i altres!  les emocions sempre hi són presents i cal educar-les.

PER LLEGIR MÉS...