LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Un carnestoltes ple d’emocions

Els alumnes d’Educació Infantil es converteixen en emoticones per celebrar el carnaval a l’escola.

Aprofitant que vivim en una era on la comunicació es troba en constants canvis i sabent de la simpatia que desperten en els infants les emoticones,el segon cicle d’educació infantil va celebrar el carnestoltes disfressant-se amb aquests símbols que reprodueixen les emocions amb expressions facials.

Les noves tecnologies, els “smartsphones”, la missatgeria ràpida propicia que expressem els nostres estats d’ànim acompanyant els missatges.

Tots, grans i no tan grans, amb més assiduïtat o amb menys, fem servir el WhatsApp i altres comunicacions on hi apareixen cares que expressen el nostre estat d’ànim: de sorpresa, d’alegria, d’enfadats , enviant petons, dormint, fent l’ullet…Cada nen/a va escollir amb quina emoticona es volia disfressar tot seguint el treball d’educació emocional que es fa dia a dia a l’aula.

Tenint en compte el lema d’aquest curs del col·legi: “Igualtat en la diversitat” ho vam  voler relacionar: quants sentiments vivim, què diferents que som uns i altres!  les emocions sempre hi són presents i cal educar-les.

PER LLEGIR MÉS...