COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

“El bon ús de les xarxes socials”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ús o abús?

Aquesta setmana dintre de l’àmbit de Tutoria dels Cicles Formatius de Grau Superiol d’Educació Infantil i d’Integració Social hem tingut l’oportunitat de compartir com ens relacionem mitjançant les xarxes socials actuals ( whatsApp, facebook, twitter, instagram, tuenti, viber….)i alhora com mantenim les nostres xarxes socials de sempre, les que teníem molt abans que les noves tecnologies irrompessin a la nostra vida i les que continuem tenint. En som conscients d’això? Quant temps els hi dediquem a unes i/o a les altres ? En fem ús o en fem abús? Ens han aportat quelcom nou les noves tecnologies? Ho sabem aprofitar en positiu o per contra, és en detriment de les nostres xarxes socials naturals( sense tecnologia, els amics, la família, els veïns…)?. Aquestes reflexions que ens ha fet el Sr. David Creus en han servit per iniciar aquest taller tan interessant que ens ha fet pensar en com ens comportem i les utilitzem i com volem i desitgem comportar-nos amb el seu ús. En petits grups  hem pogut dialogar i posar en comú la nostra experiència i les nostres idees. També hem arribat a conclusions molt interessants i a punts clau a tenir en compte com a futurs educadors i integradors socials. En definitiva, fent-nos conscients del que estem comunicant i com ho fem ens farà ser  més lliures i més responsables i sobretot ens farà professionals ben preparats per treballar amb persones i acompanyar-les en la seva formació i educació integral.

PER LLEGIR MÉS...