COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

L’Etna Miró, de 1r de Batxillerat Humanístic, amb nom propi en els principals premis de narrativa a Catalunya i a l’Estat espanyol.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Una promesa… que ja és realitat!!!!

L’Etna és una alumna a qui des de ben petita li ha agradat llegir i escriure. No obstant la seva joventut, a les portes de fer els disset anys, ja podem dir que fa de la literatura -a més dels estudis–  la seva vida. I és que per exemple, aquest curs, ja ha obtingut importants premis, com és el cas, en el mes de març del premi de relats curts “Luis Landero” d’Alburquerque (Badajoz) , a més de ser finalista del premi de narrativa per a dones i adults “Mercè Rodoreda” (a Molins de Rei) i haver obtingut el premi “Carolina Planes” contra la violència de gènere a Paiporta (València). Prèviament havia obtingut primers premis a El Perelló (Tarragona), a Muskiz (Biscaia), a Eliana (València) i a Pozoblanco (Córdova).

Els relats de l’Etna són profunds i molt madurs, conseqüència, també, del gran nombre de lectures que ha fet. Molts cops incorpora aquestes referències com a ingredients de la seva cuina. Hi tracta temes com ara la dona, l’amor, la creació, etcètera. A més, destaca extraordinàriament el domini del vocabulari i de l’expressió tant pel que fa a la llengua catalana com a la castellana.

Sens dubte, amb l’Etna ens toca parlar d’una promesa que ja és realitat. Moltes felicitats i molts d’èxits.

(Foto: www.hoy.es/prov-badajoz)

PER LLEGIR MÉS...