LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

L’Etna Miró, de 1r de Batxillerat Humanístic, amb nom propi en els principals premis de narrativa a Catalunya i a l’Estat espanyol.

Una promesa… que ja és realitat!!!!

L’Etna és una alumna a qui des de ben petita li ha agradat llegir i escriure. No obstant la seva joventut, a les portes de fer els disset anys, ja podem dir que fa de la literatura -a més dels estudis–  la seva vida. I és que per exemple, aquest curs, ja ha obtingut importants premis, com és el cas, en el mes de març del premi de relats curts “Luis Landero” d’Alburquerque (Badajoz) , a més de ser finalista del premi de narrativa per a dones i adults “Mercè Rodoreda” (a Molins de Rei) i haver obtingut el premi “Carolina Planes” contra la violència de gènere a Paiporta (València). Prèviament havia obtingut primers premis a El Perelló (Tarragona), a Muskiz (Biscaia), a Eliana (València) i a Pozoblanco (Córdova).

Els relats de l’Etna són profunds i molt madurs, conseqüència, també, del gran nombre de lectures que ha fet. Molts cops incorpora aquestes referències com a ingredients de la seva cuina. Hi tracta temes com ara la dona, l’amor, la creació, etcètera. A més, destaca extraordinàriament el domini del vocabulari i de l’expressió tant pel que fa a la llengua catalana com a la castellana.

Sens dubte, amb l’Etna ens toca parlar d’una promesa que ja és realitat. Moltes felicitats i molts d’èxits.

(Foto: www.hoy.es/prov-badajoz)

PER LLEGIR MÉS...