ACTUALITAT

COL·LEGI EPISCOPAL

“Un tomb per Lleida”

Publicat el ·

Aprenem fent turisme per la nostra ciutat.

Partida de Grenyana (passant pel Parc de la Mitjana), Seu Vella, Paeria, Teatre de l’Escorxador, Auditori, Dipòsit de l’aigua i Ruta de les Fonts, Turó de Gardeny, Museu diocesà…El nostre particular tomb per Lleida va arribant a la seva fi. Durant tot el curs i dins el Projecte Interdisciplinari, hem anat recorrent i visitant diferents indrets de la nostra ciutat, llocs emblemàtics i amb funcionalitats diferents, tant de la zona urbana com de l’entorn rural i agrari.

Tot plegat ens ha dut a saber-nos orientar i  conèixer molt millor Lleida. Ha estat un Projecte dinàmic, engrescador i divertit, en el qual hem aprofitat les sortides programades per fer activitats “in situ” i treballs d’investigació en grups, tot relacionant  diferents àmbits del coneixement: digital, lingüístic, matemàtic, artístic, coneixement del medi (geogràfic, històric i ambiental)…

Ara solament ens queda alguna sortida més i l’activitat final: recopilació d’informació i elaboració d’un tríptic turístic, plànol inclòs, amb tot allò que creiem més destacat i interessant de la nostra ciutat per tal de promocionar-la.

Crearem la nostra particular “Oficina de Turisme”.