COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

“Un tomb per Lleida”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Aprenem fent turisme per la nostra ciutat.

Partida de Grenyana (passant pel Parc de la Mitjana), Seu Vella, Paeria, Teatre de l’Escorxador, Auditori, Dipòsit de l’aigua i Ruta de les Fonts, Turó de Gardeny, Museu diocesà…El nostre particular tomb per Lleida va arribant a la seva fi. Durant tot el curs i dins el Projecte Interdisciplinari, hem anat recorrent i visitant diferents indrets de la nostra ciutat, llocs emblemàtics i amb funcionalitats diferents, tant de la zona urbana com de l’entorn rural i agrari.

Tot plegat ens ha dut a saber-nos orientar i  conèixer molt millor Lleida. Ha estat un Projecte dinàmic, engrescador i divertit, en el qual hem aprofitat les sortides programades per fer activitats “in situ” i treballs d’investigació en grups, tot relacionant  diferents àmbits del coneixement: digital, lingüístic, matemàtic, artístic, coneixement del medi (geogràfic, històric i ambiental)…

Ara solament ens queda alguna sortida més i l’activitat final: recopilació d’informació i elaboració d’un tríptic turístic, plànol inclòs, amb tot allò que creiem més destacat i interessant de la nostra ciutat per tal de promocionar-la.

Crearem la nostra particular “Oficina de Turisme”.

PER LLEGIR MÉS...