ACTUALITAT

COL·LEGI EPISCOPAL

Reciclar, Reduir, Reutilitzar

Publicat el ·

Elaborem  un “posa tovallons” amb material reciclat.

La idea de convertir una cosa que té un ús concret en alguna cosa totalment diferent és genial per estimular la nostra imaginació i posar en forma el nostre enginy i podem aconseguir donar un nou ús a una cosa que anàvem a llençar.

Els rotllos de paper higiènic són un element que sempre tenim a casa. És genial per a realitzar una infinitat de manualitats reciclades. Es tracta d’un cilindre de cartró que podem pintar, cobrir amb paper, decorar amb cintes, podem retallar i incorporar-li altres elements per donar altres formes.

Els alumnes que assisteixen a l’activitat extraescolar de costura i juntament amb l’Agenda 21 del col·legi Episcopal, han dissenyat un posa tovallons, per tal de ressuscitar els antics tovallons de roba que fèiem anar anys enrere. La idea és folrar-los amb roba, emportar-se’ls a casa i recuperar les antigues tradicions.

A través d’aquesta activitat els nens i nenes han pres consciència de la quantitat de tovallons de paper que fem anar al llarg d’un dia i com podem evitar tots els residus que es produeixen del mal ús dels recursos que tenim avui en dia, i també s’adonen de la importància de reutilitzar, reciclar i reduir…