LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

“Dibuixa vides, dóna sang”

Un any més, l’Episcopal dóna sang!

Com en els darrers 9 anys, el Col·legi Episcopal organitza la campanya de donació de sang al col·legi. Donar sang és una manera ràpida i segura d’ajudar a altres persones.

L’objectiu de la campanya és aconseguir el major nombre de donants possibles, a més d’aconseguir un alt grau d’implicació i esforç per part dels alumnes de 3r d’ESO, que treballem intensament durant dies, sempre sota la supervisió d’un professor.

La campanya s’organitza en comissions que són les que s’encarreguen de muntar tot el desplegament que suposa la campanya: reunions, enquestes, tasques. L’equip de publicitat adulta i infantil és el responsable de fer arribar la nostra campanya a tots els alumnes del col·legi i als seus familiars i amics. A més a més, la comissió de periodisme, la dels flyers, la de cita prèvia entre altres. Una a una anem aportant de manera autònoma la nostra tasca diària, però sempre per arribar al mateix fi.

Divendres dia 25, els alumnes vam conduir el programa BAT a BAT del Bisbat de Lleida – emissió el proper divendres 1 a les 13.30h -. Ahir dilluns dia 28 el Víctor, la Xènia, la Cristina i el Roby van assistir al programa Cafeïna, on la Mariví Chacón ens va convidar a explicar la nostra campanya.

Sota el lema “Dibuixa vides, dóna sang!!” aconseguirem la nostra fita anual.

No et quedis indiferent i dóna sang!

PER LLEGIR MÉS...