Macroenquesta als alumnes de la ESO.

El passat divendres 21 de setembre el col·legi es va adherir a una iniciativa de l’Agenda21 en el marc de la setmana de la mobilitat sostenible i segura, on participen més de 1.000 ciutats europees, durant els dies 16 i 23 de setembre.

Un conjunt de voluntaris van fer una enquesta a ma alçada sobre el nombre d’alumnes de 1er a 4rt d’ESO que van a l’institut a peu, en bicicleta, amb bus, amb cotxe o en moto.

La idea va ser passar per totes les classes durant la franja de les 8:45 fins les 09:40 on el mateix cap d’estudis, Joan Burballa, va acompanyar els voluntaris i no va durar més de 3 minuts per aula.

La intenció de fer una macro enquesta simultània als centres d’ensenyament de secundària, és per obtenir una “fotografia” dels modes de desplaçament dels joves i les joves a Lleida.

Els resultats seran indicadors molt útils de l’evolució de la mobilitat als instituts, per la qual cosa fa interessant la participació de tots els centres.

El col·legi Episcopal s’ha unit a la iniciativa i els i les alumnes d’ESO han pogut plantejar-se si el mitjà de transport que utilitzen diàriament és adequat o podrien optar per altres mitjans que contaminessin menys al medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *