COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Jornades d’Orientació al Batxillerat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Els alumnes de segon de Batxillerat participen en les Jornades d’Orientació per escollir estudis superiors.

 Els dies 21 i 22 de gener els alumnes de segon de Batxillerat han participat en les Jornades d’Orientació d’Estudis Superiors que, com cada any, s’organitzen en el nostre Centre i que tenen per objectiu ajudar en la difícil decisió d’escollir el camí acadèmic un cop acabats aquests estudis.

Després de la presentació dels Cicles Formatius de Grau Superior, va arribar el torn de presentar els Graus que ofereixen les diferents Universitats. Algunes de les universitats convidades aquest any van ser ESIC, la Rovira i Virgili, la Universitat de Vic, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Lleida, la Universitat de Barcelona, la Universitat Internacional de Catalunya, Elisava o BAU Centre Universitari de Disseny.

De part de la Universitat de Lleida ens van visitar l’EPS (Escola Politècnica Superior), l’ETSEA (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica), la Facultat de Medicina, d’Infermeria, de Dret i Economia, de Lletres i de Ciències de l’Educació, Psicologia i Treball Social.

Volem destacar i agrair especialment la taula rodona final que es va fer amb cinc exalumnes. Van descriure les seves vivències i experiències personals i van donar als alumnes valuosos consells.

 

PER LLEGIR MÉS...