COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Descoberta del sector porcí de Les Garrigues

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Alumnes de l’àmbit científic-tecnològic de 4t d’ESO.

Comença el matí, només arribar a la comarca el paisatge ens sorprèn amb les construccions amb pedra seca, marges de camins, cabanes de volta i aljubs.

Resseguint una ruta botànica arribem a l’explotació porcina ECOMIQUELO, de 900 animals en engreix amb palla i patí ubicats en 3 naus.

Cal observar el disseny de les naus que aconsegueix un bon ambient a través d’una correcte ventilació i una òptima temperatura.

Amb el compostatge de la palla conjuntament amb el purí s’aconseguirà un fertilitzant de qualitat.

Tot seguit fem la visita a la Gestió Agroramadera de Ponent (GAP).

Entitat sense ànim de lucre, encarregada entre d’altres coses de la gestió de les dejeccions ramaderes d’unes 165 explotacions (bàsicament porcines) de la comarca de les Garrigues, amb l’objectiu de millorar i optimitzar la gestió d’aquestes.

Per continuar la visita a l’Obrador Masia Artesana TERO, obrador artesanal amb gran varietat de productes d’aliments d’una família pagesa compromesa amb la terra.

I per acabar dinar per gentilesa d’Obrador Masia Artesana TERO a la granja escola La Manreana. Un àpat que ens va fer molt de profit després d’una sortida tant completa.

PER LLEGIR MÉS...