ACTUALITAT

COL·LEGI EPISCOPAL

Implementem els nostres projectes a la Llar d’Infants del Col·legi

Publicat el ·

Els dilluns posem en pràctica la part teòrica dels nostres projectes.

Som dos grups d’alumnes del Col·legi que enguany fem segon curs del cicle formatiu de grau superior d’Educació Infantil i estem realitzant els projectes de final de cicle. Els nostres projectes porten per títol “El bagul dels contes” i “Treu l’artista que portes dins”.

“El bagul dels contes” consisteix en explicar, representar i treballar 4 contes: La bruixa coloraina, els tres porquets, el peix irisat i, a que fa gust la lluna?

“Treu l’artista que portes dins” és un taller d’activitats plàstiques realitzades amb diferents tècniques i materials: pintura amb peücs de plàstic, esprais…

Un cop fet el disseny i elaborada la part més teòrica dels projectes, ha arribat el moment de dur a la pràctica les activitats i implementar-les a les aules de la llar d’infants del nostre col·legi. Així, els dilluns entre les 11.00 h i les 11.45 h del matí, i alternant els dos projectes, anem a les aules per dur a terme les diferents activitats proposades i participar, de primera mà, en el procés d’aprenentatge dels infants.

Volem agrair la col·laboració de les educadores de la llar ja que amb les seves orientacions i el seu suport ens fan sentir part del seu gran equip.

Tot just hem començat l’experiència però ja podem dir que aquesta serà un aventura molt emocionant i profitosa per tots nosaltres. Us anirem informant!!