LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Implementem els nostres projectes a la Llar d’Infants del Col·legi

Els dilluns posem en pràctica la part teòrica dels nostres projectes.

Som dos grups d’alumnes del Col·legi que enguany fem segon curs del cicle formatiu de grau superior d’Educació Infantil i estem realitzant els projectes de final de cicle. Els nostres projectes porten per títol “El bagul dels contes” i “Treu l’artista que portes dins”.

“El bagul dels contes” consisteix en explicar, representar i treballar 4 contes: La bruixa coloraina, els tres porquets, el peix irisat i, a que fa gust la lluna?

“Treu l’artista que portes dins” és un taller d’activitats plàstiques realitzades amb diferents tècniques i materials: pintura amb peücs de plàstic, esprais…

Un cop fet el disseny i elaborada la part més teòrica dels projectes, ha arribat el moment de dur a la pràctica les activitats i implementar-les a les aules de la llar d’infants del nostre col·legi. Així, els dilluns entre les 11.00 h i les 11.45 h del matí, i alternant els dos projectes, anem a les aules per dur a terme les diferents activitats proposades i participar, de primera mà, en el procés d’aprenentatge dels infants.

Volem agrair la col·laboració de les educadores de la llar ja que amb les seves orientacions i el seu suport ens fan sentir part del seu gran equip.

Tot just hem començat l’experiència però ja podem dir que aquesta serà un aventura molt emocionant i profitosa per tots nosaltres. Us anirem informant!!

PER LLEGIR MÉS...