LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

60 anys, llavor de futur

Celebrar la vida del Col·legi ha estat un motiu de festa. Una gran festa. Professors, ex professors, pares i exalumnes de diferents promocions ens hem reunit primer al voltant de l’altar en l’Eucaristia presidida pel Sr. Bisbe i concelebrada amb sacerdots que han exercit la seva tasca pastoral al Centre i després hem dinat junts hem donat gràcies i compartit vivències.

L’Episcopal és fidel al seus orígens i dia a dia en les aules, a l’esplai o en les activitats extraescolars construeix lligams de solidaritat, crea ambients d’aprenentatge que prepari als infants i joves per al nostre món i estimula la creativitat per a que cadascú doni el millor de si mateix i així, entre tots renovem, seguint al Mestre el nostre món.

Recordant els qui ens han precedit i encoratjats pel seu testimoni, hem volgut donar nom a un espai del Centre: el saló d’Actes que, des d’ara s’anomenarà Sala d’Actes Mn. Jordi Pardell (director del Col·legi durant 28 anys).  En ell retem també homenatge als que han anat al nostre davant i han fet possible que l’Episcopal sigui un referent per a tots els lleidatans.

Hem celebrat 60 anys, som llavor de futur, i volem fecundar la terra per germinar i donar molt de fruit.

PER LLEGIR MÉS...