ACTUALITAT

COL·LEGI EPISCOPAL

60 anys, llavor de futur

Publicat el ·

Celebrar la vida del Col·legi ha estat un motiu de festa. Una gran festa. Professors, ex professors, pares i exalumnes de diferents promocions ens hem reunit primer al voltant de l’altar en l’Eucaristia presidida pel Sr. Bisbe i concelebrada amb sacerdots que han exercit la seva tasca pastoral al Centre i després hem dinat junts hem donat gràcies i compartit vivències.

L’Episcopal és fidel al seus orígens i dia a dia en les aules, a l’esplai o en les activitats extraescolars construeix lligams de solidaritat, crea ambients d’aprenentatge que prepari als infants i joves per al nostre món i estimula la creativitat per a que cadascú doni el millor de si mateix i així, entre tots renovem, seguint al Mestre el nostre món.

Recordant els qui ens han precedit i encoratjats pel seu testimoni, hem volgut donar nom a un espai del Centre: el saló d’Actes que, des d’ara s’anomenarà Sala d’Actes Mn. Jordi Pardell (director del Col·legi durant 28 anys).  En ell retem també homenatge als que han anat al nostre davant i han fet possible que l’Episcopal sigui un referent per a tots els lleidatans.

Hem celebrat 60 anys, som llavor de futur, i volem fecundar la terra per germinar i donar molt de fruit.