LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

La Pastoral del Col·legi participa en l’elaboració de les fitxes de la Christus Vivit

El Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i Balears (SIJ) ha creat nou fitxes per donar a conèixer entre els joves l’exhortació apostòlica ‘Crist viu’.

Aquesta exhortació apostòlica recull les conclusions del Sínode de bisbes celebrat l’octubre de 2018 a Roma sobre el tema ‘Els joves, la fe i el discerniment vocacional’.

La SIJ ha creat nou fitxes que aborden temes com ‘Jesús sempre jove’, ‘Vosaltres sou l’ara de Déu’, ‘La vocació’ o ‘El discerniment’. Totes les fitxes tenen quatre pàgines i la mateixa estructura. S’aconsella als joves, comença a treballar la temàtica de la fitxa amb una cançó. Després les fitxes donen eines per reconèixer, per interpretar i per escollir. Podeu descarregar les fitxes al següent enllaç:

https://www.esglesiajove.cat/recursos/fitxes-treballar-la-crist-viu

El missatge fonamental que el Sant Pare vol transmetre als joves, i per extensió a tothom, és que Jesús no pertany al passat sinó al present i futur. El document també fa èmfasi en el fet que no existeix l’Església dels joves com tampoc l’Església amb els joves o per als joves, sinó que existeix un únic cos, l’Església, de la qual els joves en són membres vius i creatius.

PER LLEGIR MÉS...