COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Xerrades del dia de la Pau

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Xerrada Testimonis que ens apropen altres realitats.

Com cada 30 de gener, els/les alumnes del Col·legi celebrem el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. La iniciativa es tradueix en una jornada d’activitats de tutoria i xerrades que busca fomentar l’educació en la tolerància, el respecte, la solidaritat i la pau.

Enguany l’alumnat de Batxillerat va assistir a dues xerrades. El Sr. Rafael Allapuz, director de Càrites de Lleida, va convidar als alumnes de 1r a reflexionar sobre la migració i els desplaçaments nacionals i internacionals de famílies i els conflictes que aquest fet genera.

Els/les alumnes de 2n van poder escoltar al Sr. Joan Martínez, exalumne del Col·legi i  director d’un centre d’acollida de menors estrangers a Lleida, i al Bylal, un noi que en el seu dia va formar part d’un grup de “Menors Estrangers No Acompanyats” i que actualment està vivint i treballant a Lleida. En Bylal va explicar als alumnes el seu testimoni, com va marxar de casa, un poble del nord del Marroc, la seva travessia pel mar i com està lluitant i treballant per una vida digna.

L’experiència, segons els/les alumnes, va resultar molt enriquidora i emotiva.

PER LLEGIR MÉS...