COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Epis Report, una nova revista al Col·legi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

1r i 2n de Batxillerat, els nous periodistes.

Els alumnes del projecte “Món, empresa i comunicació”, de 1r de Batxillerat, juntament amb els de Periodisme de 1r i 2n de Batxillerat s’encarreguen des d’aquest octubre d’elaborar una revista digital: és l’Epis Report .

Aquesta publicació s’integra dins d’una xarxa de revistes escolars, principalment en l’àmbit de Catalunya: JUNIOR REPORT RED. Un periodista professional assessora i acompanya la redacció escolar durant tot el curs a partir d’un Pla de Treball. 

Els participants realitzen cursos sobre redacció i compten amb un pla d’activitats que els proposa cobrir esdeveniments culturals, esportius, socials o empresarials d’àmbit lleidatà i de Col·legi.  Els participants – distribuïts en quatre redaccions -, redacten setmanalment notícies, reportatges, entrevistes o articles d’opinió, promovent l’ús de l’anglès i el francès oral i escrit, a més del castellà i el català.  

D’altra banda, el projecte RED proposa treballar en xarxa amb altres redaccions arreu de Catalunya. Els millors articles de tota la xarxa es publiquen a l’edició digital de La Vanguardia

A més dels redactors de la revista, l’Epis Report compta amb dos alumnes representants que s’encarreguen de les xarxes socials com Twitter (@EpisReport) i Instagram (@Episreport)on donen a conèixer la revista i publiquen les informacions més rellevants. 

Ens agradarà que ens seguiu!!!!!

PER LLEGIR MÉS...