LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Epis Report, una nova revista al Col·legi

1r i 2n de Batxillerat, els nous periodistes.

Els alumnes del projecte “Món, empresa i comunicació”, de 1r de Batxillerat, juntament amb els de Periodisme de 1r i 2n de Batxillerat s’encarreguen des d’aquest octubre d’elaborar una revista digital: és l’Epis Report .

Aquesta publicació s’integra dins d’una xarxa de revistes escolars, principalment en l’àmbit de Catalunya: JUNIOR REPORT RED. Un periodista professional assessora i acompanya la redacció escolar durant tot el curs a partir d’un Pla de Treball. 

Els participants realitzen cursos sobre redacció i compten amb un pla d’activitats que els proposa cobrir esdeveniments culturals, esportius, socials o empresarials d’àmbit lleidatà i de Col·legi.  Els participants – distribuïts en quatre redaccions -, redacten setmanalment notícies, reportatges, entrevistes o articles d’opinió, promovent l’ús de l’anglès i el francès oral i escrit, a més del castellà i el català.  

D’altra banda, el projecte RED proposa treballar en xarxa amb altres redaccions arreu de Catalunya. Els millors articles de tota la xarxa es publiquen a l’edició digital de La Vanguardia

A més dels redactors de la revista, l’Epis Report compta amb dos alumnes representants que s’encarreguen de les xarxes socials com Twitter (@EpisReport) i Instagram (@Episreport)on donen a conèixer la revista i publiquen les informacions més rellevants. 

Ens agradarà que ens seguiu!!!!!

PER LLEGIR MÉS...