LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els alumnes de Segon de Batxillerat participen en les Jornades d’Orientació per escollir estudis superiors

 Els dies 28 i 29 de gener els alumnes de segon de Batxillerat han participat en les Jornades d’Orientació d’Estudis Superiors que, com cada any, s’organitzen en el nostre Centre i que tenen per objectiu ajudar en la difícil decisió d’escollir el camí acadèmic un cop acabats aquests estudis.

Després de la presentació dels Cicles Formatius de Grau Superior, va arribar el torn de presentar els Graus que ofereixen les diferents Universitats. Algunes de les universitats convidades aquest any van ser ESIC, la Rovira i Virgili, la Universitat de Vic, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Lleida, la Universitat de Barcelona, la Salle, Elisava, BAU Centre Universitari de Disseny o l’Escola catalana de Cinema..

De part de la Universitat de Lleida van rebre xerrades de l’EPS (Escola Politècnica Superior), l’ETSEA (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica), la Facultat de Medicina, d’Infermeria, de Dret i Economia, de Lletres i de Ciències de l’Educació, Psicologia i Treball Social. Volem destacar i agrair especialment els vídeos que ens van fer arribar cinc exalumnes. Van descriure les seves vivències i experiències personals i van donar als alumnes valuosos consells.

PER LLEGIR MÉS...