LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Laura García guanya el XII Premi del Club Rotary de Lleida

El Col·legi continua formant líders del demà

La Laura García de Segon de Batxillerat científic i que també cursa els Batxillerat Internacionals Dual i Batxibac ha guanyat el premi Protagonistes del demà que atorga el Club Rotary de Lleida en la seva dotzena edició.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc dijous dia 25 de febrer en format online. En aquesta edició hi havia 5 finalistes. Entre els assistents es trobaven els membres del jurat, representants del Rotary club de Lleida, així com també autoritats de la ciutat i representants de les diferents escoles.

El premi reconeix aquell jovent lleidatà amb valors, actituds i aptituds que els capaciten per treballar de forma activa en la construcció d’un futur millor, tot valorant la sensibilitat social, l’esforç del treball, l’esperit emprenedor, la capacitat de lideratge, l’actitud de servei i qualitats ètiques que els converteixen en estímul i model pels altres.

L’acte va concloure amb una conferència-col·loqui a càrrec del filòleg, escriptor i gestor cultural Josep Borrell al voltant de la figura dels joves.

Moltes felicitats Laura!

PER LLEGIR MÉS...