COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Aspectes clau en l’organització d’esdeveniments d’animació física i esportiva

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Xerrada de Vicente Javaloyes als alumnes de primer de SEAS.

Els alumnes de primer grau del cicle formatiu d’animació soci esportiva van assistir, el passat divendres 26 de febrer, a una xerrada sobre els aspectes més importants a considerar a l’hora de planificar i organitzar esdeveniments d’animació soci esportiva i esportiva.
El professor de l’INEFC de Lleida en les matèries de Gestió esportiva i Dret esportiu, Vicente Javaloyes, va celebrar una conferència relacionada amb la matèria del cicle sobre planificació d’animació soci esportiva en què es van tractar els punts més destacables a incorporar i treballar en les fases de preparació, organització, execució i avaluació d’esdeveniments esportius.
Amb una àmplia experiència en aquest camp de la gestió i creació de centres fitness i esportius, vinculat a la gestió, arbitratge i funcionament de federacions nacionals, involucrat en diversos projectes en l’àmbit nacional, continental i internacional com els Jocs del Mediterrani d’Almeria 2005 o Tarragona 2017, a més d’elaborar programes de candidatures d’esdeveniments esportius de gran prestigi entre d’altres.
L’alumnat van poder veure de primera mà el treball que implica la preparació d’aquest tipus d’esdeveniments i van poder agafar idees per desenvolupar els seus projectes de l’assignatura de planificació i qui sap si nous projectes en el seu futur laboral.

PER LLEGIR MÉS...