COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Cicles Esportius

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Càpsula Formativa en centres de Fitness.

Els alumnes de primer curs de cicle superior en condicionament físic, han visitat dos centres pioners de la nostra ciutat, el centre Crossfit Lleida (@crossfitlleidaoficial) i el gimnàs zona fitnes (@zonafitnesslleida). Tots dos són projectes empresarials consolidats en el sector, aquests liderats per joves del perfil del nostre alumnat, apassionats per l’activitat física i concretament pel condicionament físic, l’aplicació de programes per a la millora de les qualitats físiques, el benestar i la salut dels practicants. Persones amb inquietuds i ganes d’engegar noves propostes que, qui sap fer d’una afició el teu mode de vida. Els alumnes van rebre en les dues instal·lacions una xerrada de la creació, funcionament i com aquestes disciplines han anat fent-se un lloc en la societat civil d’arreu i Lleida sens dubte. Seguidament van tenir l’ocasió de provar les diverses tècniques i aplicació d’alguns dels programes que ofereixen i concretament en la instal·lació Crosfit Lleida, un company en Andrei Coiduras (@a.c.g.fit), va exercir de formador als seus propis companys de Cicle. Cap dubte per part del claustre que són aquestes sortides les que fan que els alumnes del nostre col·legi vegin la corresponsabilitat dels continguts apresos amb l’aplicació en el dia a dia.

PER LLEGIR MÉS...