Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Som petits hortelans

Les nenes i nens de 2n Cicle d’Infantil iniciem l’hort escolar.

Des de l’escola creiem important introduir noves activitats i estratègies que permetin millorar i ampliar el contacte dels nostres alumnes amb l’entorn i la natura, alhora que ajuden a potenciar l’educació ambiental. La possibilitat de tenir un hort a l’escola ajuda als nens i nenes a treballar l’esforç, la paciència, a tenir cura de la terra i a la responsabilitat personal.
Aquest curs, obrim de nou les portes del col·legi a les famílies i tenim la sort de poder comptar amb el senyor Paco, padrí d’un dels nostres alumnes, que col·labora amb nosaltres en aquest projecte.
Els alumnes d’EI 3 anys han descobert l’hort per primera vegada, els d’EI 4 anys i EI 5 anys hi ha reempres el contacte. Tots plegats hem plantat verdures i hortalisses que han estat un oferiment desinteressat per part de Planters Jarama.
Ara ens queda molta feina, que anirem fem durant el curs, regar, treure males herbes, veure com les nostres hortalisses i verdures van creixent i finalment podrem tastar-les. Us anirem informant de com va el procés del nostre fantàstic hort.

PER LLEGIR MÉS...