LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Simulació empresarial als alumnes del Cicle formatiu de grau superior d’Administracio i Finances 

Els alumnes durant el segon curs del cicle formatiu treballen a la plataforma d’Empresaula.

Els nostres alumnes d’Administració i Finances, durant aquest nou curs 2022-23, han començat a utilitzar una nova eina de suport per a la formació en Administració d’empreses, amb la plataforma Empresaula. Aquest programa aplica la tecnologia més puntera del món web al sector educatiu, aportant innovació en la família administrativa.
La seva estructura interactiva permet als alumnes desenvolupar les seves competències en l’àmbit empresarial en un entorn realista.
El sistema està ideat amb l’objectiu de familiaritzar els alumnes amb els diferents documents i canals de comunicació de l’empresa. D’aquesta manera, en finalitzar el curs cada alumne haurà tingut ocasió de dur a terme de forma rotatòria els diferents rols propis del món empresarial com són:
– Treballador en cada un dels diferents departaments de l’empresa
– Cap de departament
– Director de l’empresa
A més el sistema facilita un servei de Banca virtual, majoristes i de serveis per augmentar el realisme de la simulació.
Els alumnes treballen en equip amb la finalitat de què la seva pròpia empresa tingui un lloc al mercat, i d’aquesta manera, al llarg del curs aniran desenvolupant les seves qualitats.

PER LLEGIR MÉS...