LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sessió d’emprenedoria

Els alumnes de 1r de Batxillerat Social i el CFGS d’Administració i Finances, participen en una xerrada sobre emprenedoria a càrrec del Sr. Marc Cerón.

Els alumnes de 1r de Batxillerat Social i del Cicle Formatiu d’Administració i Finances hem rebut una xerrada d’emprenedoria a càrrec d’un empresari lleidatà, el Sr. Marc Cerón. És Llicenciat en Dret per la UdL i té un Màster en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE. Actualment, gestiona la seva empresa familiar (Ilerda Serveis) com a conseller delegat, després d’haver assolit diferents càrrecs de responsabilitat dins la mateixa empresa.

En aquesta ponència, ha explicat que la seva empresa s’encarrega de distribuir productes de neteja professional a Lleida i Tarragona.

Ha estat una xerrada molt enriquidora, ja que hem pogut copsar de primera mà la visió d’un empresari i el seu punt de vista sobre diferents aspectes empresarials.

Finalment, s’ha realitzat un torn de preguntes per resoldre dubtes que han anat sorgint i ens ha animat a ser emprenedors i a no tenir por a crear la nostra pròpia empresa en un futur.

 

PER LLEGIR MÉS...