LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Iniciació a les Ciències experimentals a I3

A I3 ens iniciem en el món de les hipòtesis i el pensament científic a través de diferents ambients experimentals com ja feien els nostres companys d’I4 i I5.

Ja fa uns mesos que els i les alumnes d’I4 i I5 dediquen una tarda a la setmana al treball de ciències experimentals. Aquest mes de gener, els alumnes d’I3 també han començat a participar de diferents tallers, que els ajudaran a desenvolupar la curiositat, la persistència o la formulació d’hipòtesis mitjançant la manipulació de diferents elements en els tallers de robòtica, magnetisme o llum, entre d’altres.

Tot i ser els més petits de 2n cicle d’Educació Infantil, ja han demostrat una curiositat innata per intentar comprendre i resoldre els diferents reptes que se’ls hi han anat plantejant. I és que el treball de Ciències en els nens, ajuda a tenir un coneixement més ampli sobre com funcionen les coses.Des d’ara i fins a final de curs, les tardes dels dimecres les dediquem a fomentar el sentit crític i constructiu en els nens i nenes tot donant-los-hi l’oportunitat de buscar alternatives, per tal que aprenguin a qüestionar-se les coses i a pensar d’una manera més reflexiva.

PER LLEGIR MÉS...