LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Veritablement mentida

Exposició col·lectiva dels alumnes de 2n de Batxillerat Artístic a l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Del 9 maig al 16 de lluny la sala X de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acull l’exposició col·lectiva dels alumnes de 2n de Batxillerat Artístic. 

Veritablement mentida, és una reflexió profunda i seriosa sobre un tema que és, en la seva naturalesa, tant vital com esquerp: la intersecció entre la veritat i la mentida. En un moment de la història marcat per la incertesa, la desconfiança i la polarització, és crucial examinar críticament les idees que configuren el coneixement i la comprensió del món.

Veritablement mentida, és una invitació a submergir-nos en les complexitats de la condició humana, explorant temes que van des de la justícia fins a les xarxes socials, passant per les conseqüències de la manipulació de la imatge, els límits de la percepció i les intricades relacions entre la ciència i la psique humana.

Cada obra ens convida a reflexionar sobre els fonaments de la nostra existència, posant en qüestió les certeses que prenem per descomptat i desafiant les suposicions més bàsiques sobre la realitat. És un recordatori de la fragilitat de la nostra comprensió del món i de la responsabilitat que tenim com a individus i com a societat d’interrogar les narratives establertes en la recerca de la veritat, tot i la seva elusiva naturalesa.

PER LLEGIR MÉS...