LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Arnau Playà finalista del XV Premi del Club Rotary de Lleida

El col·legi continua formant líders del demà.

L’Arnau Playà de Segon de Batxillerat de la modalitat de Ciències Socials i que també cursa els Batxillerat Francès (Batxibac) ha quedat finalista al premi Protagonistes del demà que atorga el Club Rotary de Lleida en la seva quinzena edició.

Aquest premi reconeix aquell jovent lleidatà amb valors, actituds i aptituds que els capaciten per treballar de forma activa en la construcció d’un futur millor, tot valorant la sensibilitat social, l’esforç del treball, l’esperit emprenedor, la capacitat de lideratge, l’actitud de servei i qualitats ètiques que els converteixen en estímul i model pels altres.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc dijous dia 20 de juny a la sala de conferències del Institut Lleida d’Oftalmologia (ILO).

Entre els assistents es trobaven membres del Rotary Club de Lleida, amics i familiars així com regidor de Joventut, Educació y Treball de l’Ajuntament de Lleida, el Sr. Xavi Blanco.

El jurat estava presidit per Mn. Lluis Sallan qui va destacar els valors i talents que van fer a tots els candidats mereixedors d’aquest Premi.

PER LLEGIR MÉS...