LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Reciclar, Reduir, Reutilitzar

Elaborem  un “posa tovallons” amb material reciclat.

La idea de convertir una cosa que té un ús concret en alguna cosa totalment diferent és genial per estimular la nostra imaginació i posar en forma el nostre enginy i podem aconseguir donar un nou ús a una cosa que anàvem a llençar.

Els rotllos de paper higiènic són un element que sempre tenim a casa. És genial per a realitzar una infinitat de manualitats reciclades. Es tracta d’un cilindre de cartró que podem pintar, cobrir amb paper, decorar amb cintes, podem retallar i incorporar-li altres elements per donar altres formes.

Els alumnes que assisteixen a l’activitat extraescolar de costura i juntament amb l’Agenda 21 del col·legi Episcopal, han dissenyat un posa tovallons, per tal de ressuscitar els antics tovallons de roba que fèiem anar anys enrere. La idea és folrar-los amb roba, emportar-se’ls a casa i recuperar les antigues tradicions.

A través d’aquesta activitat els nens i nenes han pres consciència de la quantitat de tovallons de paper que fem anar al llarg d’un dia i com podem evitar tots els residus que es produeixen del mal ús dels recursos que tenim avui en dia, i també s’adonen de la importància de reutilitzar, reciclar i reduir…

PER LLEGIR MÉS...