LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Celebració de difunts

Ens trobem per recordar els nostres familiars difunts.

El passat divendres 29 d’octubre, els professors i personal no docent del Col·legi, ens vam reunir a la capella de l’escola per celebrar l’Eucaristia per pregar i recordar els nostres familiars més propers que ens han deixat durant aquest darrer any. També ens van acompanyar alguns familiars.

L’Eucaristia va ser presidida pel nostre Bisbe Salvador i concelebrada pels mossèns del Col·legi i dos mossèns més, antics professors del centre. En la celebració, diferents membres de la nostra comunitat van participar llegint diferents textes. En el moment de l’ofertori vam presentar uns ciris encesos, un per cadascun dels nostres familiars difunts: la seva llum continua present en nosaltres, en el nostre record i en la vida i l’amor compartits i rebuts durant tota la seva vida. Malgrat la tristor del record de la pèrdua, celebrem, esperem i creiem que són en la presència de Déu, gaudint del seu Amor i la seva Vida en plenitud.

Després, el nostres bisbe va voler compartir el dinar amb els professors al menjador del Col·legi, passant abans a saludar als alumnes que també estaven dinant.

visitaBisbe116

PER LLEGIR MÉS...