COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Llars del Seminari

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El somni social de Lleida.

L’alumnat d’integració hem anat a fer una nova visita relacionada amb els diferents con-texts d’Intervenció Social.

En aquesta ocasió, en un lloc molt proper al nostre col·legi, per proximitat geogràfica i per implicació.

En aquesta visita hem pogut conèixer el projecte de les Llars del Seminari, els seus orígens en una assistència del Bisbe Joan Piris a una reunió de la plataforma de la hipoteca, de la donació de tota una ala de l’edifici de l’ antic seminari per a la construcció d’habitatges, la filosofia del projecte, la tasca que fan els voluntaris i la treballadora social.

Especialment impactant ha estat conèixer en primera persona l’experiència d’una família que viu en una d’aquestes llars i que han volgut compartir amb nosaltres una estona. Els hi agraïm moltíssim, que malgrat els nervis, ens hagin ajudat a viure la seva situació.

Volem agrair a la Montse Claveria, directora de la Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom, a la Maricel Martí voluntària en el Projecte i professora jubilada del nostre col·legi, a la Yolanda Artal treballadora social de la Fundació, el seu temps i col·laboració en formar-nos, informar-nos sobre aquest projecte tan interessant i proper.

També hem pogut fer una visita a les llars i als espais comuns dels habitatges. Ens hem adonat que gràcies a la col·laboració de moltes persones i empreses s’han pogut aconseguir uns pisos molt bonics i alegres.

En acabar la visita alguns ja ens hem apuntat com a voluntaris, i al curs vinent potser algun de nosaltres podrà fer aquí les pràctiques.

És un goig veure com hi ha tantes oportunitats de col•laborar amb les persones!

PER LLEGIR MÉS...