LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Presentació del Batxillerat Dual

La internacionalització com a patrimoni del coneixement.

El dijous 26 de novembre a les 18.30h a la Sala gran de la Canonja de la Seu Vella es va fer la presentació del Batxillerat Dual Americà.

Durant l’acte es va impartir la ponència, La internacionalització com a patrimoni del Coneixement, a càrrec del Sr. Francesc Sapena, executive director de Lleida.net.

Hi van participar també la Sra. Montse Parra, Regidora de Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, de l’Ajuntament de Lleida, el Sr. Miquel Àngel Cullerés, Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, el Sr. Josep Tort, Director en funcions del Consorci del Turó de la Seu Vella i, en videoconferència i en directe des de Florida (USA), el Sr. Andrés Calavia, Director of Global Student Services d’Academica Virtual Education i Director Executiu d’Academica Spain i el Sr. José Luis Martínez de Urbina, Director of International Development d’Academica Corporation i President d’Academica Spain.

Tots els ponents van coincidir en la importància de conéixer llengües estrangeres i tenir esperit emprenedor per tal de sortit de la nostra zona de confort i buscar noves oportunitats en un món globalitzat. Van felicitar als nostres 22 alumnes que es troben en el programa del Batxillerat Dual per mostrar aquest esperit de superació i treballar per l’excel·lència.

PER LLEGIR MÉS...