COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Presentació del Batxillerat Dual

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

La internacionalització com a patrimoni del coneixement.

El dijous 26 de novembre a les 18.30h a la Sala gran de la Canonja de la Seu Vella es va fer la presentació del Batxillerat Dual Americà.

Durant l’acte es va impartir la ponència, La internacionalització com a patrimoni del Coneixement, a càrrec del Sr. Francesc Sapena, executive director de Lleida.net.

Hi van participar també la Sra. Montse Parra, Regidora de Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, de l’Ajuntament de Lleida, el Sr. Miquel Àngel Cullerés, Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, el Sr. Josep Tort, Director en funcions del Consorci del Turó de la Seu Vella i, en videoconferència i en directe des de Florida (USA), el Sr. Andrés Calavia, Director of Global Student Services d’Academica Virtual Education i Director Executiu d’Academica Spain i el Sr. José Luis Martínez de Urbina, Director of International Development d’Academica Corporation i President d’Academica Spain.

Tots els ponents van coincidir en la importància de conéixer llengües estrangeres i tenir esperit emprenedor per tal de sortit de la nostra zona de confort i buscar noves oportunitats en un món globalitzat. Van felicitar als nostres 22 alumnes que es troben en el programa del Batxillerat Dual per mostrar aquest esperit de superació i treballar per l’excel·lència.

PER LLEGIR MÉS...