COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

FEAC, família escola acció compartida

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Un curs més les famílies FEAC ens tornem a trobar!!

-Pares, juguem?, així començava la nostra xerrada dels passats 25 i 26 de novembre en la primera trobada de grups de les famílies que participen al FEAC.

Pares i professors dels diferents nivells, vam gaudir d’una bona estona tot dialogant i debatent temes que ens fan reflexionar sobre el dia a dia dels nostres fills.

El tema escollit per aquesta trobada va ser el joc, tots sabem que un desenvolupament saludable passa per poder dedicar una estona a jugar lliurement i si és en família, el concepte del joc amplia la seva dimensió…

Sovint pares i mares dediquem estones a jugar amb els nostres fills quan són petits, però a mesura que es van fent grans i s’acosten a l’adolescència, les estones de joc amb família van desapareixent.

Qüestions com: – Quins jocs coneixem?, -Tenim ganes de jugar amb els nostres fills i filles?, – Tenen prou temps per jugar?, – Sabem què fan els nostres fills i filles quan diuen que juguen a l’ordinador?,  ens plantejen nous reptes per pensar i actuar i no defugir de la nostra responsabilitat d’adults,  la necessitat de revisar actituds, els criteris personals i els criteris educatius, la dimensió solidària…

La sessió va acabar recordant als assistents la propera trobada FEAC i uns deures pels pares: jugar amb els nostres fills!!!feac1

PER LLEGIR MÉS...