LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Campanya de Nadal

Visitem Arrels Centre Obert i “La Botigueta” Servei d’Aliments.

Els alumnes de 2n ESO hem realitzat una visita al Centre Obert Arrels situat al carrer Panera, 7 1r ; i al Servei d´Aliments “La Botigueta” situat al carrer Bruc, 2 baixos. Aquests centres formen part de la Fundació Social Sant Ignasi de Loiola a Lleida.

Els professionals del Centre Obert Arrels ens han explicat que són un centre de dia que atenen les persones sense llar a la ciutat de Lleida. Hem visitat els diferents serveis que ofereix el Centre: sala polivalent, perruqueria i sala de cures, cafeteria, bugaderia i les oficines on assessoren aquelles persones que arriben al Centre. També ens han comentat que al Centre hi treballen moltes persones de forma voluntària i com gràcies amb ells poden tirar endavant.

A la “Botigueta” ens han explicat com atenen i proporcionen aliments a persones i famílies en situació de necessitat i també quins lots de productes realitzen.

Agraïm l’atenció dels professionals del Centre Obert Arrels i de la “Botigueta” que ens han mostrat una realitat social present a la nostra ciutat.

PER LLEGIR MÉS...