COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Visita a la cuina del col·legi

Com es prepara el dinar dels més petits del col·legi?

Els alumnes de primer del CFGS d’Educació Infantil hem tingut l’oportunitat de conèixer el procés d’elaboració del menjar dels més petits del col•legi fent una visita a la cuina. D’aquesta manera hem pogut relacionar les explicacions teòriques de la classe amb la realitat de la cuina del col•legi.

Així en aquesta visita la Raquel, la cuinera del col·legi i encarregada de preparar el dinar dels infants, ens ha explicat de manera pràctica quins ingredients fan servir (sempre el més frescos  i naturals possible), com es fa, com la dietista dóna les orientacions dels menús i recomanacions per elaborar-la, i altres aspectes que hem de tenir en compte (el menjar triturat, quan passar al menjar sense triturar, com es tenen en compte les al·lèrgies i intoleràncies dels infants, com es coordina amb les tutores de la llar, com es respecta el ritme de cada infant en la introducció dels aliments….). Sembla fàcil, però quantes coses s’han de tenir en compte!!!

Ens ha sorprès saber que els infants d’un any ja no mengen triturat i que el seu menú s’assembla molt al dels altres més grans amb aliments molt variats

Ha estat una visita molt interessant i volem agrair a la Raquel i al seu equip la seva dedicació.

PER LLEGIR MÉS...