LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Tres en ratlla!

Premis literaris.

La setmana passada vaig rebre tres bones notícies: tres premis guanyats arreu dels Països Catalans! No cabia en mi mateixa de l’emoció d’haver estat reconeguda amb aquells guardons.

El primer premi era el de categoria juvenil de l’associació Foment Martinenc, en la seva trentena convocatòria (tota una institució de la cultura al nostre país). L’escrit que jo havia presentat era una carta anomenada “La petita teixidora”.  El vaig anar a recollir el dissabte, un dia assolellat, acompanyada dels meus pares i els meus amics. Fou una vetllada plena de sensacions, on la literatura i l’alegria es barrejaven.

El següent jorn, diumenge, vaig arribar a Calafell, on al Casal de Carlos Barral —un lloc meravellós— recollí el primer premi en categoria de prosa júnior de “La mar de lletres”, gràcies a l’escrit “Dol de Nadal”. Allà, vaig sentir el caliu d’una casa tan important com la del Barral i el d’una recollida de premis íntima i molt ben organitzada. Tot un plaer!

I, per si tot això no fos suficient, el dia 25 em van trucar, anunciant-me que havia guanyat a València el premi absolut de categoria adulta! Aquest triomf m’enorgulleix doblement, tant per la part literària com per la part de temàtica de l’escrit, ja que em vaig atrevir amb la violència de gènere, tòpic que és difícil (i, tanmateix, necessari) d’abordar.

Amb molta il·lusió i amb moltes més ganes de seguir escrivint vaig aterrar el dimarts al col·legi. El treball sempre té els seus fruits, em deien. Ara, m’ho crec. Si algú està interessat en llegir els escrits, els podeu trobar a la meva web, on vaig penjant actualitzacions sobre els premis guanyats i els textos es poden baixar en format PDF. Gaudiu de la lectura! http://etnascriptum.weebly.com/

PER LLEGIR MÉS...