LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els serveis territorials de Benestar Social i Família

L’adminsitració de la Generalitat al servei de les persones.

L’alumnat d’Integració Social hem anat a conèixer les possibilitats i recursos que ofereix la Generalitat en l’àmbit dels serveis socials.

La Mercè Birba, responsable del DIXIT a Lleida, (Centre de Documentació de Serveis Socials) ens ha exposat els departaments i serveis que existeixen actualment dins dels serveis socials de la Generalitat per atendre als diferents col·lectius de persones que ho poden necessitar (infants, joves, famílies, dones, persones amb discapacitat, persones grans… entre moltes altres). Així com el funcionament general del departament.

La Carme Castelló, coordinadora a Lleida de l’institut de la dona, ens ha presentat  la tasca que s’està fent en temes de violència de gènere. I també la tasca sensibilitzadora i educativa que s’està portant a terme amb els adolescents sobre aquest tema. Una gran tasca en la que com a professionals  podrem jugar un paper molt important.

Finalment hem pogut visitar les instal·lacions i així encara ens hem pogut situar una mica més en tota la gran tasca que es realitza des d’aquestes oficines.

Segur que aquestes informacions ens seran molt útils en la nostra futura tasca com a integradores i integradors.

Moltes gràcies per l’atenció que ens heu donat en aquesta visita!!

PER LLEGIR MÉS...