COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Btactic

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ens visita Òscar Ortega, creador i impulsor de Btactic.

Aquesta setmana ens ha visitat l’empresari Oscar Ortega, un dels fundadors de BTACTIC, una petita cooperativa de treball amb idees innovadores i grans somnis.

Amb només 14 anys ja havia trobat la manera de transformar els seus hobbies en negocis, muntant el grup de versions Moby Dick, que encara perdura, després de més de 20 anys.

BTACTIC va ser l’altre hobby de l’Òscar convertit en negoci, amb la determinació de crear treball i oferir a altres empreses, solucions de gestió segures i a mida de les necessitats de cadascuna.

bCloud, bCRM bCommerce, bMail o bList són uns dels serveis que facilitarà a qualsevol empresa gestionar clients i dades, vendre o comunicar-se.

L’Òscar ens ha fet conscienciar de la importància del núvol en l’activitat de qualsevol empresa, amb una quantitat de dades que no para de créixer diàriament. Tot allò que abans s’emmagatzemava en fitxers en paper que ocupaven una gran quantitat d’espai ja fa uns anys que comença a guardar-se digitalment.

Sigui quina sigui l’activitat econòmica de l’empresa o el seu volum de negoci, la gestió digital de les dades també planteja nous reptes: quina és la manera més segura de guardar la documentació? Com podem assegurar que les dades més sensibles estan protegides? O, encara més important, de quina manera podem explotar la informació per aconseguir més oportunitats de negoci?

PER LLEGIR MÉS...