Activitat presencial de resolució de problemes per a equips de centres que tenen un caràcter especial on l’alumnat té l’oportunitat de desenvolupar el seu enginy matemàtic.

Havíem treballat  de valent les setmanes prèvies a la prova. Problemes, problemes i més problemes… Però  poc a poc sorgien les solucions!

Entrenàvem, dos migdies a la setmana, dos grups d’alumnes… desconeguts … en un principi… 2n… 3r… d’ESO i finalment… formem dos equips!

Quin neguit!  Arribem a la seu de  l’Institut Castell dels Templers de Lleida.

Un pavelló esportiu…16 equips… una taula, set cadires, un sobre… dotze enunciats de problemes… dotze maldecaps!!!

Des d’un bon començament l’equip 3: Dídac Badia,  Jaume Bernat, Oriol Foix, Eric Labella, Antonio López, Clàudia Solé i Ferran Solé, es situen al capdavant de la competició. Mantenint aquesta posició fins que s’apagà el cronòmetre.

Victòria Chaves, Anna Gorgues, Míriam López, Teresa Sapena, Èric Serrano, Núria Teixidó i Clàudia Torres, membres de l’equip no classificat celebrem que els nostres companys passin a la final de Catalunya.

Properament viatjaran a Barcelona on competiran amb els quinze centres més destacats de Catalunya a la Final de la copa Cangur de la SCM. (Societat Catalana de Matemàtiques).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *