COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

1r Premi en la 1a Fase III Copa Cangur 2016 de Lleida

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Activitat presencial de resolució de problemes per a equips de centres que tenen un caràcter especial on l’alumnat té l’oportunitat de desenvolupar el seu enginy matemàtic.

Havíem treballat  de valent les setmanes prèvies a la prova. Problemes, problemes i més problemes… Però  poc a poc sorgien les solucions!

Entrenàvem, dos migdies a la setmana, dos grups d’alumnes… desconeguts … en un principi… 2n… 3r… d’ESO i finalment… formem dos equips!

Quin neguit!  Arribem a la seu de  l’Institut Castell dels Templers de Lleida.

Un pavelló esportiu…16 equips… una taula, set cadires, un sobre… dotze enunciats de problemes… dotze maldecaps!!!

Des d’un bon començament l’equip 3: Dídac Badia,  Jaume Bernat, Oriol Foix, Eric Labella, Antonio López, Clàudia Solé i Ferran Solé, es situen al capdavant de la competició. Mantenint aquesta posició fins que s’apagà el cronòmetre.

Victòria Chaves, Anna Gorgues, Míriam López, Teresa Sapena, Èric Serrano, Núria Teixidó i Clàudia Torres, membres de l’equip no classificat celebrem que els nostres companys passin a la final de Catalunya.

Properament viatjaran a Barcelona on competiran amb els quinze centres més destacats de Catalunya a la Final de la copa Cangur de la SCM. (Societat Catalana de Matemàtiques).

PER LLEGIR MÉS...