COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Ha mort Mn. Josep Maria Calderó

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Mn. Josep Maria Calderó Farré va morir el 6 de març als 88 anys. La missa exequial se celebrarà el dilluns, dia 7 de març, a les 16.00h a la Parròquia – Santuari de Santa Teresita de Lleida.

Mn. Josep Maria Calderó i Farré va néixer a Lleida, el dia 16 de març de 1927. Va cursar els seus estudis eclesiàstics al Seminari de Lleida i va ser ordenat prevere, a Barcelona, durant el Congrés Eucarístic, el 31 de maig de 1952, al servei de la nostra església. Completà els seus estudis amb la Llicenciatura en Filosofia i Lletres, Secció de Clàssiques, a la Universitat de Barcelona, l’any 1959.

Inicià el seu ministeri presbiteral a Binefar, anys 1952-53, Espluga de Serra i Torre de Tamurcia; continuà a Aspa i El Cogul, fins l’any 1957.

L’any 1959 va ser nomenat professor del Col·legi Episcopal de Lleida, tasca que va continuar fins l’any 1992. Va combinar aquest treball pastoral amb altres encàrrecs diocesans: Delegat de Pastoral de Turisme; servei pastoral a la Parròquia Mare de Déu de Montserrat; capellà de la Residència de la Verge Miraculosa; servei pastoral a les Basses d’Alpicat.

Els darrers anys i donat el seu delicat estat de salut, va estar retirat del servei pastoral. Va morir el dia 6 de març de 2016 i ja descansa en la Pau de Senyor.

PER LLEGIR MÉS...