COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Com podem fer els massatges als nadons?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Un bon moment de relaxació i comunicació.

L’alumnat de segon del CFGS d’Ed. Infantil  hem  tingut una sessió molt interessant per aprendre a fer massatges als infants dels quals tindrem cura en la nostra tasca com educadores i educadors. Ens hem adonat de com pot ser d’important aquesta estona de relaxació i de comunicació.

La sessió ha estat impartida pel Joel Jové, professor del nostre col·legi (Llicenciat en INEFC i Fisioterapeuta).

En aquesta  sessió ens hem introduït en el món dels massatges: què és?, on fer-los?, quan? Com? quins beneficis aporta?…

També hem pogut aprofundir entorn del massatge i el vincle afectiu que ajuda a desenvolupar. Així com les possibilitats d’estimulació i de desenvolupament dels sentits que ofereix per als infants.

Una cosa molt important i que no podem oblidar, és que cal demanar permís a l’infant per fer-li aquest massatge, i que aquest per molt petit que sigui, de manera verbal o no verbal, ens indicarà si està predisposat per tal que li puguem fer o no. Cal estar molt atents a les seves indicacions!!!!

I finalment hem practicat algunes de les seqüències de moviments principals que ens poden servir tant per realitzar massatges infantils com a adults.

Com veureu hem practicat amb ninos i també amb nosaltres.

Ha estat  una sessió molt divertida!!

Moltes gràcies Joel per compartir amb nosaltres els teus coneixements.

PER LLEGIR MÉS...