LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

1a Copa Valors Lleida

Més de 160 nens es reuneixen al pavelló del nostre col·legi.

El passat dissabte, 19 de març, els alumnes de 2n i 4t de Primària de l’extraescolar de Futbol Sala i les alumnes de Secundarià de Voleibol van poder participar en la 1a Copa Valors Lleida que va tenir lloc al pavelló del nostre col·legi.

En aquesta competició , no sols es contempla  la vessant esportiva, sinó que també es valoren altres aspectes del joc i del component humà i social dels esportistes i de les famílies. Amb iniciatives com la tarjeta verda que els arbitres ensenyaven  davant  actituds relacionades amb els valors educatius i esportius, les esportistes van tenir un punt més de motivació a l’hora de jugar. Al final de cada partit també existia un tercer temps on els nens i nenes dels dos equips jugaven conjuntament. Pel que fa a les famílies, aquestes, a més d’animar, van tenir que valorar les aficions dels altres equips, creant així un bon clima familiar.

Els nostres alumnes van tenir una fantàstica jornada ja que van pujar a tots els podis. En voleibol les nostres representants van quedar en segona posició i en futbol sala els alumnes de 2n i 4t de Primària van quedar en primera i tercera posició de les corresponents categories.

PER LLEGIR MÉS...