LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Descobrint Entorns Educadors

Entitats i recursos educatius del Barri de Pardinyes.

Com activitat de final de trimestre, l’alumnat del CFGS d’Integració Social, hem anat a fer una visita al Barri de Pardinyes, on hem descobert alguns dels agents educadors d’aquest barri.

Hem començat coneixent, gràcies a l’Àngels Morera,  que és un Pla d’Entorn i com funciona per coordinar els diferents agents educatius d’un barri i com els atansa als infants, joves i les seves famílies per intentar cobrir les necessitats que hi ha en aquest àmbit.

Després hem pogut conéixer un recurs municipal, molt interessant,  anomenat L20, d’Orientació Educativa per l’alumnat que ha deixat el sistema escolar sense la formació necessària per la seva incorporació al món laboral. El Cesc Jové, ens ha explicat el seu funcionament i ens ha engrescat a participar-hi.

I per acabar hem conegut l’Associació AGIPA. On la Cristina Bravo ens ha explicat que és una associació destinada a la comunitat i que treballa amb infants, joves i famílies tot apostant per una educació en valors a través del lleure, amb un únic objectiu final: construir un món millor.

Ha estat un matí molt interessant, que ha acabat amb una petita estona de convivencia abans de començar les vacances.

PER LLEGIR MÉS...