COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Animals d’escates, pèl i plomes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Els alumnes de 3r de Primària realitzem una classe pràctica al Zoo.

Com ens explica la seva web, un dels principals objectius del Zoo de Barcelona és l’educació per a la conservació: aconseguir que els alumnes que els visiten passin una estona agradable mentre aprenen a entendre, apreciar, respectar i estimar els animals. Podem dir que amb nosaltres ho van ben aconseguir.

Així, el passat divendres 8 d’abril els alumnes de 3r de Primària visitàrem el Zoo de Barcelona. L’activitat que vam dur a terme ens presentà les característiques principals dels vertebrats, d’aquí el seu nom: “Animals d’escates, pèl i plomes”.

Per grups, i amb l’acompanyament d’una guia, vàrem descobrir la col·lecció d’animals vertebrats del Zoo, que comprèn espècies representatives dels cinc continents. Mentre passejàvem observàvem i escoltàvem la guia, tot  coneixent les característiques més generals dels diferents animals i comprenent l’adaptació d’aquests, així com els diferents tipus d’alimentació que tenen.

Ara, ja a l’escola, la teoria del llibre de text ens sembla només un recordatori d’aquella lliçó pràctica apresa al Zoo, de forma distesa i presencial.

PER LLEGIR MÉS...