LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Animals d’escates, pèl i plomes

Els alumnes de 3r de Primària realitzem una classe pràctica al Zoo.

Com ens explica la seva web, un dels principals objectius del Zoo de Barcelona és l’educació per a la conservació: aconseguir que els alumnes que els visiten passin una estona agradable mentre aprenen a entendre, apreciar, respectar i estimar els animals. Podem dir que amb nosaltres ho van ben aconseguir.

Així, el passat divendres 8 d’abril els alumnes de 3r de Primària visitàrem el Zoo de Barcelona. L’activitat que vam dur a terme ens presentà les característiques principals dels vertebrats, d’aquí el seu nom: “Animals d’escates, pèl i plomes”.

Per grups, i amb l’acompanyament d’una guia, vàrem descobrir la col·lecció d’animals vertebrats del Zoo, que comprèn espècies representatives dels cinc continents. Mentre passejàvem observàvem i escoltàvem la guia, tot  coneixent les característiques més generals dels diferents animals i comprenent l’adaptació d’aquests, així com els diferents tipus d’alimentació que tenen.

Ara, ja a l’escola, la teoria del llibre de text ens sembla només un recordatori d’aquella lliçó pràctica apresa al Zoo, de forma distesa i presencial.

PER LLEGIR MÉS...