COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Visita a la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Teixint una nova ciutadania.

Dins de Context de la Intervenció Social, el grup del CFGS d’Integració Social hem fet una visita a aquesta regidoria de l’Ajuntament per descobrir la tasca que s’està fent a la nostra ciutat amb les persones migrades, així com conèixer aquest recurs.

Les tècniques de la Regidoria, ens han explicat amb detall molts aspectes  d’aquesta tasca: el  servei i circuit d’acollida, l’empadronament, els informes d’arrelament, la importància  dels circuits informals, realització de tallers  especialment per a les dones…

Molt interessant és el Projecte “Teixint una nova ciutadania”, que té com a objectiu integrar a les persones que arriben a la nostra ciutat a través de les associacions existents. Per això ens ha agradat molt escoltar l’experiència de Mousa Ba d’una associació de persones del Senegal, i que ens explica la importància del suport que reben d’aquestes associacions i també els projectes de Codesenvolupament que realitzen cap als seus països d’origen.

Volem agrair a la Pilar, la Sandra i la Maria la seva dedicació i les seves orientacions. D’aquestes volem destacar: Cal acompanyar a les persones en el seu procés i donar-los les eines, no fer les coses per elles.

PER LLEGIR MÉS...