LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Observem el Creixement dels Nadons

Ens han visitat infants molt petits!!!

Al CFGS d’Ed. Infantil, hem pres contacte amb els primers infants . Ha estat una experiència a l’aula molt enriquidora que ens ha permès veure en primera persona l’evolució que fan els infants i com creixen al llarg dels primers 18 mesos de vida.

El Jan, el Mauro, l’Elia, l’Íngrid, la Marina, el Kilian i la Judith (que encara estava a dins de la panxa de la seva mare) ens han vingut a visitar juntament amb les seves mares que ens han explicat amb molta paciència les característiques de les seves filles i dels seus fills.

Així ens hem adonat que realment cada infants, és únic, i ben diferent dels altres.

Per a alguns de nosaltres ha estat el primer contacte amb infants tant petits, i encara que ens feia una mica de por, al final ja ens hem convertit en uns experts. Alguns infants s’han acabat adormint als nostres braços.

Volem agrair moltíssim la col·laboració de totes les  famílies que han participat, perquè sense elles aquesta pràctica no hagués estat possible.

Aquí us deixem unes quantes fotos perquè pugueu veure el que hem fet, què bé ho hem passat i el bon ambient de l’activitat.

Ha estat una experiència fantàstica !!!

Per completar aquests aprenentatges relacionats amb el creixement dels infants, també hem comptat, en una altra sessió, amb la visita de l’Estela,  infermera de pediatria, que ens ha explicat els controls que realitzen, quins poden ser diferents signes d’alerta, la importància d’una alimentació equilibrada i com ens podem coordinar des de la llar amb els professionals especialistes.

Ha estat una oportunitat per anar formant-nos com a educadores i educadors.

PER LLEGIR MÉS...